Ledig måndag

Ledig. Det är ett ord som är bra. Ledig. Gör att man blir gla'.
Lejonkungen i mitt hjärta.

Jag har mina böcker och jag har dansträning ikväll. It can't get any better than this!


Helt vanlig söndag

Vad har vi uppnått idag? Absolut ingenting.
Eller jo, Malin kom ända till Mexico i Red Dead Redemption spelet. Jag bara dör i den där jädra gruvan.


Halloween

Jag var på Hanses halloweensitz i fredags, och på Vasa nations i lördags. Eventen till ära skaffade jag röda linser. De väckte verkligen reaktioner hos folk! Min bordsgranne på gårdagens sitz vågade knappt se mig i ögonen. Jag tänkte om jag skulle köra något dåligt skämt, som att det hade varit en tuff helg, eller fråga om någon vet symptomen för ögoninflammation. Men, jag tror linserna talar för sig själva.Malins grand moment

Malin var on fire idag. Hon har kläckt ur sig klockrena kommentarer hela dagen.
Hon skrev upp en dialog på sin blogg. Om inte det här var fiffigt, så vet jag inte vad som är.


The three musketeers (2011)

With Orlando Bloom as the villain...

... and Logan Lerman as the hero...

... you just can't go wrong.


Tutorkryssning

Jag sticker iväg på Stockholmskryssning med en bunt andra tutorer! See you next week!


Jag har haft besök

Bilderna är många, många fler och saknaden redan stor.


Funny googeling

Why not to get married funny? Really? Till mitt försvar kan jag säga att jag faktiskt skulle googla "Why not to be an entrepreneur." Lite lame, eller? Skulle ha låtit er tro att jag ville "jailbreak iphone 4" istället.


Just me noticing ..

.. för att citera min kära vän Malin.

VR lever ännu en gång upp till sitt rykte om förseningar. Med 1½ timme kvar på tåget är vi än så länge BARA 20 minuter försenade. Själv försöker jag få tiden att gå genom att söka information om government funding options, men mina fingrar klickar mig omedvetet fram till sidor som Facebook och Youtube.

De tar inte Visa Electron på tåget. Så nu får jag vara hungrig. Sådär går det när man aldrig har cash. Jag kommer osökt att tänka på den klassiska låten "Summer of dåka" där våra folkkära artister Frida och Frida sjunger "Sori mutta emme ota Visa Electron." Radio Pleppo i mitt hjärta.

Efter sex veckor i Hufvudstaden befinner jag mig alldeles snart på Pampas slätter. Jag tror att jag aldrig har varit så länge i Helsingfors på raken. Skäms på mig.

Nu ska jag fortsätta nörda X-factor USA!

I have no words


We have no life

Skola - bio - hem.

Sedan när vi kommer hem, ser vi ännu en film.
Vaknar sent. Sitter framför varsin dator. Äter nudlar.

Tänkte fara ut på länk i dag, men faceb.. vädret stoppade mig.

Tumblr_lphfb2azyv1qkl7lfo1_400_large


Just another regular day


Fotbollskväll

Finland - Ungern, Sverige - Holland, Bosnien - Frankrike

Alla tittar på fotboll. Åtminstone om man ska lita på Facebookuppdateringarna. Vill ju inte vara sämre, så nu har jag hittat en live stream av Bosnien - Frankrike matchen. Hoppas vi vinner, annars får jag höra fina ord av mina kära franska utisar för resten av terminen.

Ha en trevlig tisdagkväll! Det är åtminstone inte måndag.

Måndagskväll

308677_10150360844889905_754039904_7869048_1208300339_n_large


Heard from the room next door

"Sammarbet nu, förbannadesss jäädra dator!!!!"

- Malin i sin ilska.

Tankeläsning

Ibland är jag så glad över att folk inte kan läsa tankar.

Eller, jag hoppas innerligt att folk inte kan läsa tankar.

Finbesök

Jag älskar att bo i Helsingfors. Jag trivs i skolan, på studentkåren, på Vasa nation, hemma i lägenheten, på stan, ja överallt. Men det är någon som fattas. En person som jag saknar så att det gör ont.

Och vet ni. Häromdagen fick jag världens bästa nyheter. En underbart galen och härlig människa ska snart komma och hälsa på mig! Min kära syster!


Right now

Glasögon, mjukisbyxor och hörlurar. Trots att jag har en ytterst effektiv dag bakom mig, är jag inte alls trött och skulle kunna sitta uppe hur länge som helst. Tur att jag börjar sent, ey? MEN (Det finns alltid ett men..) jag har så mycket att göra i morgon (haha no surprise there) att jag tror att jag stiger upp tidigt i alla fall.

Eller jag kan ju alltid försöka. Gud vet att jag överanvänder snooze-knappen. Det finns en tjusning i att vakna en halvtimme före man egentligen ska upp och veta att man faktiskt FÅR sova en halvtimme till. Nåja, hoppas ni får mer sömn inatt än vad jag får. Och om inte, så kan ni ju lyssna på låten Atlas hands av Benjamin Francis Leftwich.

Mitt hår har varit fint idag.

Tänker nog aldrig sluta dansa

Ah, det är så underbart att vara på dansträningarna. Man glömmer bort allt och bara hänger med. Framstegen märks så tydligt för var gång och det är SÅ JÄKLA HÄRLIGT!


Mohahaha!

Submit mini-assignment - CHECK!!
Äntligen. Trots att det var en "mini" uppgift, så fyhelvete vad jag kämpade. (Vi låtsas att jag inte har haft två veckor på mig att göra den..) Om jag hade varit smart hade jag gjort all research före och sedan bara skrivit ner allting, men nej ser ni, så funkar inte jag.

Så nu sitter jag i skolan, (Eheh, skippade marknadsföringen idag. Kids, don't do what I do..) och väntar på att få fara på dansträning till Gräsviken.

Har fortfarande ett schema att planera till vår kära landskapsresa, och det är inte lätt ska ni veta, för jag har noll koll på norra Österbotten och dess avstånd. (Skäms på mig. Jag har ju faktiskt varit i både Jeppis och Nykarleby.)

Jag vet att det intresserar er jättemycket om mina eskapader, men nu ska jag faktiskt avsluta och börja leta mig ut från skolan.

Morning!


Procrastination

Jag har åtminstone skrivit introduktionen till mini-assignmenten. Och så har jag loggat ut från Facebook. Framsteg!

Men jag erkänner, jag googlade lite annat än bara patentregler. På något konstigt vis kom jag in på en sida där man visade underliga förslag på vad folk har googlat.

Mhm. Det låter i alla fall mycket intressantare än att skriva uppsats.

Intellectual property and patents

Whatever that means.
Google är, och kommer alltid att vara, min bästa vän.

Några söndagstankar:

- När någonting finns mitt framför ögonen på en, varför tar man inte chansen?

- Varför skjuter man upp allting till sista stund?

- Varför tänker man för mycket?


Bah, min psykologiska och filosofiska sida har gjort entre. Det finns så mycket mer som pågår i min hjärna just nu, men det skulle ta en evighet att sortera alla tankar och sedan faktiskt skriva ner dem. Bad timing, för jag borde fokusera på att göra min assignment i stället. Hur långt har jag kommit? Jag har skrivit rubriken.

Wild nothing - Live in dreams


day 27 - a song that you wish you could play

I wish I was this cool.


RSS 2.0