And now we're back!

Nu är jag tillbaka i Helsingfors. Sitter i vår gemensamma lägenhet, utan ström, för att jag f*ckade up adressen (tror jag, man ska inte lita på att allt ordnar sig via nätet), och väntar på Malin. Hon borde vara här när som helst. Annars sticker jag alldeles just iväg och hämtar en utbyteselev som ska sova hos oss två nätter före hon får sin lägenhet.


Jag och syster underhåller oss själva


Ny dator!

Äntligen! En ny dator! En som inte kapar. En som klarar av youtubeklipp. En som man kan blogga med! Jeeee!

 


Just nu:

Underhållning på jobbet. Knep&Knåp och Kamera&Bild.


WESTYLE.FI

Lina och hennes sambo Wiktor har startat ett företag tillsammans. Det är en webshop, WESTYLE, som säljer smycken. Helt underbart! De öppnade för inte så länge sen. Så fort jag får lön tänker jag klicka hem de här armbanden!
Silverfärgat armband i antik stil
Silverfärgat tvinnat armband

Regndroppar och motljus

Regndroppar och regndroppar. Snarare droppar som konstruerats genom att spruta vatten med vattenslangen. "Pappa, jag ska vattna våra blommor." Yeah right. Ingen baktange, nej. Nåja, lite experimentering, och voila!
Titta, lila bollar!


Augusti?

Vadå augusti? Det kan väl inte stämma.
Mitt sommarlov har spenderats på jobbet. What a waste.
Men, jag kan ju trösta mig med att den 5:e och den 10:e kommer det att ramla in pengar på mitt konto. DÅ kan jag börja leva igen och DÅ kanske mina inlägg blir intressanta. Nu är de inte någonting att hänga i julgranen.

RSS 2.0