Söte kusin

Älskar att fotografera människor. Kusin Zlatan, 3 år, är tacksam att fota!


VinnarenJag blev jätteglad när det visade sig att Lena Meyer tog hem segern åt Tyskland i Eurovision Song Contest! Superhärlig låt, söt tjej med en speciell röst! Lite Lily Allen över det hela, men det felar absolut inte. Tyckte de flesta bidrag var ganska tråkiga, och det var för många ballader som liknade varandra. Ännu bättre är det eftersom hon endast är 19 år gammal! In your face alla Charlotte Perellis och Björn Skifs där ute! Kolla in Belgiens låt också, den var jättefin den också!

"Love, oh love
I gotta tell you how I feel about you
Because I, oh I
Can't go a minute without your love"

Grattis Malin!

Grattis Malin, min vän!
Nu är det 19 år sen
du föddes i K-stad
Det är din födelsedag idag
Idag är ditt ord allas lag
Att fylla är kul
Men du får inte bli "sul" (sur)
För att jag publicerade bilden nedan.
Det här rimmet är bara för dig
Och dagen är bara din
Ha det så kul idag
Och njut som bara den
Tills du fyller nästa gång igen!


FAKE is the shit!


Jag och min kompis har båda två fake converse. Vi kom fram till att det borde finnas ett märke som heter FAKE, och det märket skulle då inneha massor med olika fake-versioner av allt. Vi började redan på lite, haha! Det kan vara lika snyggt, om inte snyggare med fake converse än med riktiga. De håller dessutom också bra! Det här paret köpte jag för 10 euro i Tyskland, men de finns lite här och där. (Oj, Azra goes modeblogg?)

27 maj 2010

One of the hardest things in life
is having words in your heart that you can't utterCanon Eos 550D - Canon EF-S 18-55 3,5-5,6- IS
s1/10, f/5,6, ISO100

Ju längre jag följer med tiden, desto hellre vill ja bli stående då och dåCanon Eos 550D - Canon EF-S 18-55 3,5-5,6- IS
s1/100, f/5, ISO100

26 maj 2010

WOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO! DEN ÄR HÄR! MIN CANON EOS 550D!
Har sprungit runt hela morgonen och fotat vad som än kan bli fotat. Men mitt favoritterroriseringsobjekt.. eh.. jag menar.. favoritfotograferingsobjekt är i skolan, så henne kan jag inte fotografera nu.
Laddar upp några bilder på bloggen senare, för jag åker snart iväg på jobb.
OH YES, mera tomatpackning.


Den är beställd!


Vill tillbaks till det här


Bild från sommaren 09

AAAAAAAAAJ!

Första dagen på jobbet idag. Har ont i så många muskler att det inte går att räkna. Det är smärtsamt att skriva på tangentbordet, för mina fingrar are killing me. Nåja, har tjänat en ca. 60€ idag, så det var inte så dåligt i alla fall. Har under 7 arbetstimmar kommit på säkert 3 olika sätt för hur man skulle kunna effektivisera packningen. Föreläsarna på prepkursen skulle ha varit stolta över mig.

Sitter och tittar på hockey med min pappa. Finland - Slovakien ställningen är 0-0. Andra perioden började just, och vi väntar fortfarande på det finländska målet. Det finns annars en slovakisk spelare som heter Satan i efternamn.

Nu ska jag fortsätta plågas av mina sjuka muskler och hoppas att Finland gör mål snart.

Pim! Olet mitä luet.

Så står det på en Kalle Anka-affisch på väggen bakom datorn.
Om ni ville veta.

Har skrivit klart det simulerade inträdesprovet, och det gick helt bra. Vissa saker kunde ha gått bättre men det är väl alltid så, haha.
Annars blir det sitz ikväll med tutorerna, styrelsen och prepkursdeltagarna på Cella Nova! Bra avslutning på två superroliga veckor.

Sådär annars, så ska ni inte se filmen The Box. Handlar om ett par som får ett erbjudande om att välja en miljon euro och då dör en person som de inte känner eller att skona människan och inte välja miljonen. Nå gissa vad som händer, om inte att de trycker på knappen och dras in i en massa sjuka konstigheter. Filmen började bra och psykotiskt, men när de började blanda in övernaturliga grejer så spårade det ur.

Nåja, nu blev jag hungrig så jag ska springa upp till internatet och dra in till stan.

Nu åskar det

.. och jag är omiljövänlig och allt vad man nu är när man inte har dragit ur stöpseln.
Sista prepkursdagen idag, i morgon är det simulerat inträdesprov och sitz som gäller! Hur mycket Ollis än lockar ikväll, så tror jag nog att jag borde läsa till provet. Åtminstone alla anteckningar och kompendier.

Fick veta av Malin att jobbet väntar på måndag, så det känns bra. Äntligen får man börja tjäna pengar! Sedan är det väl dags att skaffa nytt skattekort också.

Ja, vet ni, min systemkamera borde nog komma om några veckor, så då blir det nog mer bilder i bloggen, men tills dess får ni nöja er med mina yriga texter.

I could really use a wish right now

Azra Arnautovic

- har testat solarium för första gången.
- hann bli paranoid, och klaustrofobin ryckte in de 6 minuterna i solariet.
- har zumbat på Ladyline
- tycker att Finland - Danmark matchen var en stor katastrof.
- spårar ur med mina kära internatsvänner.
- använder för tillfället en Mac.
- har lärt sig att Mac-användare har en stark märkesgemenskap...
- ...så också Hells Angels
- ska nu gå och sova.

I Vasa

Satt på internatet och insåg att hej, de har ju datorer med internet! Det är ju inte som det där i Ilmajoki när jag jobbade, där dög det liksom inte att ha varken datorer eller internet. Det är inte trådlöst, så jag sitter och knapprar ovant på tangentbordet till en stationär dator.
Igår och idag hade vi föreläsningar i nationalekonomi. Vår rikssvenske föreläsare var helt bra och det hela var faktiskt väldigt intressant. Min hjärna är dock som gröt nu medan den försöker bearbeta allt vi lärt oss. Tre dagar framöver är det annars företagsekonomi som gäller.
Har pratat högsvenska i två dagar nu. MALIN LA DE HIT NU! Å ta med Voldemort.

RSS 2.0