How am I supposed to feel?

Hur är det man ska känna när man var på Fagerö igår, när man hade förfest hos sig, när ens bästa kompis åkte in på operation under kvällen, när man irriterar sig på idioter som röker i smockfulla bussar och frågar efter alkohol kl halv 3 på morgonen, när mamma fick komma med fageröbiljetten för att jag var så korkad att jag lämnade den hemma, när man inte hinner skriva en recension man egentligen borde skriva, när en annan av ens bästa kompisar var ledsen och när allt detta hände under en enda kväll? Jag önskar att det skulle finnas en handbok i känslor. För tillfället är jag: lycklig, förvirrad, glad, orolig, avslappnad, nervös + säkert 50 olika känslor jag inte kan identifiera. Är det möjligt att man känner så här?

Lite ändrade planer

Tyvärr så mådde inte Malin så bra idag, så det blev ingen förfest hos henne. Jättesynd, hon hade sett fram emot det så mycket och det hade vi alla också. Så en snabbändring blev det, folket fick komma hit till mig istället. Krya på dig Malin! <3

Mia och Lenita är här nu, snart kommer resten! Bussen åker 20.50, yay, fagerö med gott sällskap!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

GRATTIS MALIN! Nu är du 18 år min vän! Hoppas du har haft en underbar födelsedag!Butterfly fly away

Den här låten är tillägnad mina föräldrar.
You tuck me in, Turn out the light
keep me safe and sound at night
little girls depend on things like that

Brush my teeth and combed my hair
had to drive me everywhere
you were always there when I looked back

Inge' mer stress..

Äntligen är alla prov över. Visserligen har det gått lite upp och ner men i överlag är jag relativt nöjd ändå, med tanke på att jag har varit så skoltrött på sistone.. Det känns på något sätt fel. Att sitta och inte göra någonting. Jag tror att jag har varit så uppe i varv det senaste året att jag inte har känt efter vad min kropp säger mig. Har nu i maj fått säga nej till en massa roliga grejer som jag gärna skulle ha varit med i. Jag tror att jag måste lära mig att ta det lungt. Ser fram emot sommarlovet så jag får vila upp ordentligt, börja läsa på studenten samt arbeta i Ilmajoki i tre veckor och lära mig finska. Summer of 2009, here I come!

Foo Fighters - The PretenderWhat if I say, I'm not like the others
What if I say I'm not just another one of your plays
You're the pretender
What if I say I will never surrender


Stafettkarneval och klassfest

Är jätteavundsjuk på min lillasyster som är på Stafettkarnevalen i detta nu. Skulle ge nästan allt för att få uppleva stafettkarnevalskänslan igen!
Ska annars ha fest för klassen från högstadiet ikväll. För tillfället har mina planer gått i stöpet p.g.a. regnet, men vi hoppas att det går om. Men men, det blir väl kul ändå, det är ju vad man gör det till!
Ska och städa lite till nu och typ göra någon indiandans så att solen kommer fram..

Plavi orkestar - Azra

Ja, jag måste bara få vara egoistisk idag. Plavi orkestar är ett band från Balkan som sjunger en låt som handlar om en flicka som heter Azra. Så, klart att jag måste lägga upp låten här, det är ju ingen frågan om saken! Varsågoda och njut! ;D


Kristihimmelsfärd

När kristihimmelsfärdsdagen kommer, då vet man att det närmar sig sommarlov. Skulle egentligen ha åkt till Mia till Sundom, men tyvärr fanns det inga passande bussar och mina föräldrar kunde tyvärr inte skjussa mig, så tyvärr blev det inget av det.
Borde egentligen läsa på finskaprov, men just nu känns det bara meningslöst för jag kommer ändå inte att kunna koncentrera mig. Leila råkade få feber idag, och vi hoppas bara det går om tills i morgon så hon får åka på Stafettkarneval. Jag vill också på Stafettkarneval! Alla år var det så härlig stämning! Är lite avundsjuk på Leila ;D


Min recension uppe på ÖP:s hemsida!

Jag skrev en recension om Blackwoods uppträdande på Åminnes säsongsöppning. Klicka på bilden för att komma till recensionen!


Norge vann Eurovisionen med stor marginal!Norges Alexander Rybak kammade hem förstaplatsen för Norge i årets Schlagerfestival. Med imponerande 387 poäng tog den förhandstippade Alexander den välförtjänta segern. Jag är glad att Bosnien klarade sig bland de 10 bästa, de kom på plats 9. Dock gick det tyvärr inte lika bra för Finland, ännu en sista plats. Sveriges bidrag klarade sig lite bättre än det finländska, men jag trodde att både Finland och Sverige skulle ha klarat sig bättre.
Vad anser ni om Norges bidrag? Var det rätt bidrag som vann?

Girls just wanna have fuun

Ja, uppträdandet på café Albert gick helt okej! Med tanke på att jag aldrig uppträtt med den låten inför folk så, haha.Och dagen som hade börjat så bra.. Thanks.

Eurovision Song Contest 2009Eurovision Song Contest i Moskva den 16 maj!
Vem ska titta ikväll? Vilket bidrag hejar ni på?

Demi Lovato - Behind Enemy LinesWell, i've been walkin, walkin, behind enemy lines
And I've been fighting, fighting, from the other side,
I've been saying, saying, I won't fall this time,
But now I'm walkin, walkin, within enemy lines.


You spin my head right round, right round

Sitter i mitt rum och väntar på att Malin ska ringa och säga att hon är färdig i stallet. Leila har fest för sina kompisar, så jag måste isolera mig i rummet och inte gå och störa dem. De tittar på en skräckfilm, så lite då och då hör man skrik därifrån och varje gång rycker jag till och är beredd att springa dit och rädda dem, haha. I morgon blir det Åminne, men före det ska jag uppträda med Legato på Café Albert, kl 16.00. Be there!

Dethäran, detdäran, vad ska jag säga och icke ljuga

Hade sångexamen idag. Var nervös, men det gick vägen! Juryn verkade vara helt nöjd med min prestation, tillräckligt nöjd för att godkänna mig! Yay, så nu har jag 1/2 i sång avklarat! Prima vista uppgiften var jag mest nervös över, men tydligen gick det enormt bra eftersom domarna tyckte att det var bästa prima vista de hade hört. Jag har ju dock 8 års erfarenhet av prima vista och noter etc så det hjälpte ju enormt mycket. Dock är det ju inte samma sak att sjunga prima vista som att spela, men men.

Har några bilder att redigera inför konstuppgiften i morgon, så jag ska sätta igång med det nu.

Oh btw, om ni undrade, det var jättekul på Stockholmsresan!

What happens if you get scared half to death twice?

Tänk på den du.

Sitter och kämpar med finska textförståelse. Har ännu ett läxförhör i finska att läsa på och en massa andra läxor, samt packa inför Stockholm i morgon. Ja. Önska mig lycka till.

Inspiration som aldrig förr

Vad är det som händer? Mitt i allt har jag inspiration för 100000 nya låtar, berättelser, you name it! Just när jag inte har tid för att skriva nya låtar eller börja på nya berättelser, ja då duger det för min hjärna att börja skicka ut information! Sitter för tillfället och gör textförståelse i engelska, sedan föräldramöte och därefter finska textförståelse.. Hur i världen ska jag hinna?

Jag har hittat ett ljus i tunneln! Jag ska få träffa moster under Stockholmsresan i helgen!!! Hur kan en person vara så betydande för ens humör? Har varit lite smådeppad hela dagen, men när hon ringde blev allt automatiskt bättre. Nu känns inde de jädra textförståelserna jobbiga, skoltröttheten är inte lika stor och personliga problem jag försökte ta itu med försvann plötsligt... Min motivationskälla.

Anna är online och Så länge vi båda andas

Håller på och läser två böcker för tillfället. Anna är online som är skriven av den finlandssvenske författaren Stefan Nyman och den fjärde Twilight-boken på svenska, fast jag skulle vilja läsa den på engelska. I alla fall så kommer jag troligtvis att skriva någon sorts recension om Anna är online, dock prioriterar jag Twilight för tillfället så recensionen kommer inte än. Vilken är bästa boken ni har läst?

Första maj

Första maj har spenderats på samma sätt som de senaste 8 åren. Marschering i Vasa, Närpes och sedan första maj-basar i simhallssalen. Lika slött som alltid, men men, det är väl inte mycket man kan göra!

Gårdagen spenderades i Vasa med gott sällskap och härligt väder! Det blev lite kallt mot slutet, men det märktes inte så mycket.. Bra kväll, dock

NU GAV FINLAND ETT MÅL MOT SLOVAKIEN!

... tar jag det lungt ikväll och tittar på hockey. Finland mot Slovakien! Får se vad som händer i morgon, det blir ingen fest hemma hos mig tyvärr. Sorry folket!

RSS 2.0