Who are the partypeople ?
Mer bilder på kommande.. Miss them all!

Down goes another one

- i vattnet alltså.

Eftersom jag och mina kompisar har varit grymt effektiva på engelskalektionerna hade vi lyckats få ledigt två lektioner idag. Malin hade bilen, så det självklara var att åka iväg någonstans. Vi kom fram till att vi ville på picknick till en mysig insjö, "kråsin". Sprang in till K-hallen och köpte snabbt lite gott att äta och drog iväg. Vattnet var så genomskinligt lockande att vi till slut hoppade i. Endast Julia hade med sig sin baddräkt, men visst funkade det att hoppa i med (de flesta av) kläderna på. Vattnet var grymt kallt, men efter den första chocken var det bara underbart härligt! Det är så här det ska kännas! Vi kom 10 minuter försent till psykologilektionen, och vår lärare trodde att vi hade simmat i simbassängen. Jo.

Nu ska jag skriva färdigt en materialbaserad uppsats!

Gälit!

Som min vän Lina-Maria säger.

Helgen har gått alltför fort. Fredagen och lördagen spenderades i en grön volvo och med bra sällskap. Har även hunnit städa och läsa på studenten, tycker att jag har varit grymt duktig!
Måste säga att en viss tveksamhet börjar krypa på en nu när det gäller studenten. Kommer jag att klara det? Gjorde jag fel val av obligatoriska ämnen? Alla frågor och all tveksamhet kommer fram nu. Det gäller väl bara att ligga i och ge sig fan på att klara det. Sedan har jag också min första körlektion på onsdag. Hoppas jag inte kör i ett dike.

Nu till någonting roligare! Utbyteseleverna från Tyskland kommer på onsdag! Vi hälsade ju på dem i april, och nu är det deras tur att komma hit. Vi bodde på ett Jugendherberge, medan de kommer att bo hemma hos oss. En sak som kanske är värd att nämna är att mer än hälften av de som ska komma är pojkar och mer än hälften av oss är flickor. Och vi klagar definitivt inte!

Hari Mata Hari - AzraTi znas, moja Azra
da je ljubav uvijek kazna
onom ko vise zavoli
ti znas, moja Azra
u ocima kad nema sjaja
bolje bolan kraj neg' bol bez kraja


Rondeller, termosar och pantflaskor

Don't ask.
Vi planerade se Harry Potter på bio men hamnade i Vasa. Hur kommer det sig? Jo, bioanläggningen fungerade inte igår, så jag, Malin och Alisa bestämde oss för att åka ut och köra. Vi fick låna Alisas mammas bil och vi körde iväg mot Åminne. På vägen dit kom vi på att vi skulle ringa åt Lina-Maria och fråga om hon ville komma med. Sagt och gjort, fyra flickor i en bil i Åminne. Massor med bilar, ingen människa syntes till någonstans. Förutom några enstaka funktionärer då förstås. Väl i Åminne kom vi på att vi var hungriga. Grillen var inte öppen så vi drog iväg till Hesburger i Vasa där vi avnjöt en god måltid. Vi mindes att några av våra kompisar skulle ut den kvällen så vi hann träffa dem också. Tillbaks till Åminne senare där vi stötte på en gammal bekant! Alltid lika roligt att prata med honom! Kom tillbaka till Närpes lite över 2-tiden och fick cykla hem i nattmörkret. Mysigt kan man alltid säga att det var, dock frös jag nog häcken av mig trots att det är kort väg hem!

Ja, lite kort om gårdagens utflykt, man kan säga att det var en rolig och minnesvärd kväll!

Ikväll ska vi försöka oss på bio igen, och hoppas att det fungerar!

Malin och Azra: Konversation

Azra: Malin, ska vi börja åka nu?
Malin: Jo! Ahahah, Egoina har skrivit ett så roligt inlägg, hon sa att (blablablabla)...
Azra: Hahahah, skitkul! Men du, ska vi åka eller?
Malin: Har hon blivit veckans blogg på Veckorevyn också!?
Azra: Ja! Jag såg det där för några dagar sedan! Men ska vi eller?
Malin: Och så..
Azra: Malin, put your hands in the air and step away from the computer..

5 minuter senare:

Azra bloggar:
Azra: Alltså, var det Expressen eller Veckorevyn som hon blev veckans blogg på eller?
Malin: Veckorevyn!
Azra: Ajust.
Azra fortsätter skriva.
Azra: Hur var det nu, Expressen eller?

There are no stupid questions, just stupid people

Slättens mystik var helt okej igår, tomatrock var dock bättre! Många bra lokala band som förvånade mig mycket! Caroline Lillmåns uppträdde också, och hon var lika bra som jag mindes!

Nu ska jag nörda lite Farmville på Facebook, prata lite mer med malin och kolla in Failblog på Youtube som Jim tipsade om. Ikväll blir det inte Åminne, dock ska vi åka och se Harry Potter och halvblodsprinsen på bio!

Jädra datorh-vete!

Skulle starta om datorn, men i ca 20 minuter har det hållit på och "stängt av" och "loggat ut" och massa onödigt. Det är i sådana här stunder jag önskar att datah-vete bara ville dö. Stal mammas dator lite, men behöver min dator, där har jag en design som jag ska skicka åt en tjej. Önska mig lycka till, hoppas datorn rättar till sig lite tills i morgon helst.
Datorh-vete.

Somebody call 911

Ehm, tänkte dela med mig lite av bilderna som jag har på min telefon. Det är inga vackra syner på alla bilder men, ja, here it goes.
(insidan av min skolpärm..Det är Danny Jones från McFly, om ni inte fattade det)

McFly - The ballad of Paul KWhen life has been unkind
And your losing your mind
You look in the mirror, afraid of what you'll find
It feels like time's not on your side


Nu är det dags..

Okej, showtime! Snabt inlägg innan jag åker iväg till skolan. Om ca. 20 minuter kommer Malin via och idag påbörjas det sista gymnasieåret. Känns det konstigt? Ja, men ännu konstigare känns det att min lillasyster börjar högstadiet! Vart har tiden försvunnit liksom? Det bästa med att hon börjar högstadiet är ju förstås att hon kommer att gå i klass 7D, i vilken jag också gick när jag gick i högstadiet.
Nåja, önska mig lycka till för idag!

When two differend worlds collide

Sitter med Leila i mitt rum och ugglar. Jag misslyckades med att stiga upp tidigt i morse, men kanske jag lyckas gå och lägga mig tidigt i stället. Haha, önska mig lycka till!
Skola i morgon då, får se hur det blir, har redan läseordningen färdig. Kan inte klaga då jag har två håltimmar på måndasmorgnar! OCH Malin har det också, yay!
Så allt är väl inte helt dåligt med att börja skolan. Sedan går jag ju också bara 4 perioder, men det är ju en bisak.

Ska spela lite farmville på facebook en stund, kanske läsa lite SOLO med Kenza på omslaget och sedan blir det att titta på So you think you can dance med familjen. Ja, hur blev det nu med att gå och lägga sig tidigt?


Sean Kingston - Fire Burnin'

Okej, lite annorlunda dagens låt än vad jag annars brukar ha, men det här dedikerar ja åt Leila, som förövrigt har en ny design!


God morgon!

Verkligen en god morgon idag, trots brister i vädret! Mitt försök att stiga upp tidigare än kl 11 missyckades precis som alla andra försök. Undrar verkligen hur det kommer att gå i morgon när det är dags att stiga upp halv 8 för att knalla iväg till skolan. På tal om skolan, jag hittade ritade bilder i ett häfte, i vilket jag och Malin hade suttit och ritat på lektionerna.Oh herregud.

Det här är typ 5:e inlägget för idag.

Kom från bilskolan för ett par timmar sedan, fixat och trixat lite med en ny bloggdesign. Vad tycks? Konstruktiv kritiv mottas gärna!

Har mycket att blogga om verkar det som, men ska låta det vara tills i morgon tror jag, annars har jag ju ingenting att skriva då, haha.

Lite konstigt utseende

BLOGGEN ÄR UNDER KONSTRUKTION DÄRAV DET KONSTIGA UTSEENDET.
Ha överseende.

Azra rekommenderar - Kapitel1.se

Massor med färdiga och halvfärdiga böcker som författare lägger ut på sidan.
Finns i alla möjliga kategorier, så stor valmöjlighet finns. Läs speciellt boken Idioter, jag älskar er!
(Hehe, Malin.)
Men i alla fall, det finns många bra författare som inte har släppt sina böcker, utan lagt ut dem på kaptiel1.se. Sidan är helt gratis och man har även möjlighet att registrera sig och ge vänliga kommentarer till sina favoritförfattare på sidan.
Enjoy!

Here we go again

På onsdag är det dags för skolan igen, men nu återvänder jag som abiturient. Yay, ABI 10!
Ska annars till bilskolan idag. Har hört många olika åsikter om teoridelen, men vi får se hur det blir, måste väl skaffa mig en egen uppfattning.
Kom just ur duschen, ska städa rummet lite. Det ser inte så hemskt ut i rummet nu när jag tog bort madrassen som Malin hade sovit på, ska bara ta bort alla kläder från golvet och stolarna. Och möjligtvis bädda sängen.

The Verve - Bittersweet symphony'Cause it's a bittersweet symphony, this life

Jag är det bästa som har hänt mig

- någon från kapitel1.se

Hejj hejj. Sitter här med mitt fan (Malin). Youtube, fagerö, Heath Ledger, bryggor, orange glas och studsmattor.
Firade att sista arbetsdagen var igår. Är ledig idag! Bilskola i morgon. Väldigt korta meningar. Jag orkar inte skriva långt.
Hejdå.

Skolstart, bilskola och ledighet

If music be the food of love, play on,
Give me excess of it; that surfeiting,
The appetite may sicken, and so die
.

Shakespeare, Duke Orsino

Nästa veckas måndag:
bilskola
Nästa veckas onsdag: skolstart

Vart har ledigheten försvunnit? Jag var ledig första veckan i juni, sedan började jag arbeta. Jag ska dock inte klaga, jag har haft bra jobb hela sommaren, samt fått prata finska, varit barnslig på ett dagis och kunnat ha sovmorgon trots arbetet. Men ändå, jösses vad tiden har gått snabbt! Nu är jag abiturient, jag ska skriva studenten i år och nästa år så är gymnasietiden slut. Det känns som om jag nyss började ettan i gymnasiet. Själv hoppas jag på antingen journalistik eller språkstudier till hösten 2010, men vi får se hur det kommer att bli.

Mitt försök med att stiga upp 10 blev smått förstört eftersom jag inte orkade stiga upp. Det är på något sätt så skönt att ligga i sängen och veta att man egentligen inte har bråttom någonstans. Jag, mamma, Leila och kusin Alma åkte iväg till Halpa Halli på inför-skolan-shopping. En pärm, lite papper och sådant blev det för min del. Nu ska jag gå och njuta av det sköna vädret! Hoppas det håller i sig!


She's got a world of chances

Helgen var hektisk, men grymt rolig! Tror att jag talade mest finska i helgen, men visst, efter Ilmajoki funkar det också!

Vet ni, ibland tycker jag att lilla Närpes är skönt att bo i. Här finns hela min familj, mina vänner, mitt liv. Ändå ser jag mig själv bo i en större stad i framtiden. Jag har redan bestämt att det är till Helsingfors jag kommer att flytta när jag slutar gymnasiet. Men jag erkänner, visst känns det lite skrämmande också, trots att det mest är spännande. Det var annat när jag bodde själv i Ilmajoki, då visste man att man hade föräldrarna nära som kunde sätta sig i bilen och vara där på en timme. Nu tänker man ju bara på hur man ska flytta bort härifrån. Jag undrar hur det kommer att kännas när man väl flyttat från Närpes. Kommer jag att längta tillbaka? Kommer jag att sakna själva Närpes och människorna här? Hur kommer det att kännas att lämna min familj? Så många frågor som kommer att bli besvarade först när jag faktiskt flyttar. Trots att det bara är ett år tills det händer, känns det ändå för tillfället långt borta. Man vet aldrig vad som kommer att hända i framtiden.


RSS 2.0