Nostalgi

Jag är ensam hemma, vilket betyder att jag kan lyssna på pinsam nostalgimusik hur högt som helst. Lägenheten fylls just nu av Backstreet boys, TLC, Spice Girls, NSync och andra gamla godingar som figurerade på 90-talet. Underbart. Jag vet inte om det har att göra med mitt excellenta musik- och textminne eller det faktum att jag var ett ganska stort fan av just dessa band, men jag kan fortfarande alla texter och melodier. Och då menar jag verkligen alla.

No need for explanation.

Undrar om TLC vann bästa outfit efter den där videon?

Jag kan.. ehum.. alla danssteg..


day 26 - a song that you can play on an instrument

The flute part, in case it was a bit unclear.


Ledig?

Ledig? Vad är det? Jag tror att jag aldrig någonsin har skrivit så många mail och ringt så många samtal som jag har gjort de senaste två timmarna. Nu ska jag skriva en "liten" uppsats till Investments and funding-kursen, sedan packa ihop och sticka iväg till nationen för lite gulisplanering.

Påminn mig annars om att skaffa nya glasögon så fort studielånet kommer.


Vill ni veta vad jag gör?

Tro mig, jag försökte desperat komma på någon rolig anekdot att dela med mig. Men nä. Ni får bara bilden och jag får bara hoppas att ni aldrig får veta min statistik på det här förbannade spelet.

Vinn biljetter till Britney Spears konserten!

Min kompis Evelina är ett stort Britney fan, och lottar nu ut biljetter till hennes konsert! Klicka på bilden nedan för att delta!


Finbesök

Vår kära vän, blivande agrologen Mari är in da house! Vi har saknat henne massor och åter massor.
Why oh why måste du bo i Ekenäs?

day 25 - a song that makes you laugh

Hehe.


Produktiv dag

Utbyteseleverna och jag hade en väldigt produktiv skoldag. Jag facebookade och de ritade bilder.
Hey, it's okey, det är ju FREDAG!


Besök

Mamma är i Helsingfors idag, vilket betyder åtminstone en sak - gratis lunch! Ha en bra dag gott folk.

I'd rather live in dreams


Mumford and Sons - The Cave

I will once again express my love to acoustic songs.


WE Style - accessoarer

Här är bilder på WE Style-accessoarerna som jag köpte i torsdags!


Ensam hemma

Det här med att uppdatera bloggen har tyvärr kommit lite i andra hand. Men för att vara helt ärligt, inte mycket har hänt. Jag har gått och blivit förkyld; dricker te och går runt i mjukisbyxor hela tiden. (Not that I mind, bekvämt är bäst.) Är också ensam hemma, mina två kära rumskompisar är båda utflugna. I deras ära tänkte jag städa upp lägenheten lite. Måste bara damsuga och tvätta golven så är jag klar.

Minns ni annars när jag skrev om min kompis Evelina, som tillsammans med sin sambo hade startat en webbshop, WEStyle? I torsdags hade de mingelkväll, då vi fick komma hem till dem och se alla smycken och mingla lite. Det var jätteroligt! Jag kom hem med ett halsband, en ring och en väska. Lovar att sätta upp bilder senare idag! (Har skaffat minneskortsläsare, kanske det gör att jag sätter upp mer bilder. (Kan i alla fall hoppas.)

Vanlig morgon

Vaknade av att Malin stormar in i rummet, slänger sig på sängen (medan jag ligger kvar, förstås.) och ropar "VAKNAA DAGS ATT VAKNAA!". Vilket jag egentligen nästan bad om. Gjorde samma sak mot henne igår. Men nu är jag vaken och försöker låta bli att tänka på allt som ska göras idag. Jag är nämligen ledig. Ledig ledig ledig. Men jag får inte bara sitta bredvid bredvid bredvid och måste göra massor i stället för ingenting alls. Men hey, det är okey!

Sen saknar jag den här filuren helt supermycket.

day 24 - a song that you want to play at your funeral

Yes, I'm alive!
Continuing with the list:


RSS 2.0